Notícies

Presentem als grups participants: Colla de Bastoners de Sabadell

Els Bastoners de Sabadell van començar aprenent balls de la colla de Sant Cugat, que eren padrins seus, i immediatament es van posar a fer els seus propis balls amb coreografies inventades i músiques populars catalanes. En aquest sentit, afegeixen i citem textualment: “Per això, fer ball de bastons, és una activitat divertida i alhora enriquidora en l’aspecte motriu, de coordinació, i creativa ja que tots participem en la gestació dels nous balls i en el seu aprenentatge.”

Actualment, i des de fa anys, tenen un grup propi de flabiolaires a la colla qui interpreta les diferents peces musicals.

El ball de bastons és per totes les edats i ho demostra el fet que el grup té una colla infantil, des de 4 o 5 anys, una colla de mitjans, una colla de joves i una colla de mares.

Amb tots aquests anys s’han creat una vintena de balls, amb músiques populars i tradicionals, i això està creant un patrimoni important a la ciutat i a més permet participar activament de les festes i celebracions que s’hi fan i difondre i estendre la cultura popular i tradicional a tota la ciutat i a tot Catalunya.

Més informació a: https://bastonersdesabadell.cat/

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad