Aquest 2021, la ciutat de Salou acollirà el 1r Congrés Internacional de Ball de Bastons entre els dies 21 i 24 d’octubre: un projecte que pretén ser una plataforma on estiguin representades les diferents realitats del món de les danses de pals de tota la Península Ibèrica, amb participació de diferents expertes i experts en els diferents aspectes relacionats amb aquest patrimoni cultural i immaterial. A més, el dissabte 23 d’octubre, en la mateixa ciutat, se celebrarà la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya: la mostra més representativa del Ball de Bastons del territori català. Cal especificar que quan parlem de Ball de Bastons, també fem referència a les seves denominacions homòlogues com són el paloteado, dance, makil dantza, danza de palillos, troqueado, i un llarg etcètera.

Proposem un esdeveniment que durarà quatre dies com a tal, però que tindrà una repercussió prèvia i posterior molt més duradora. En aquest, participaran grups de les següents regions, més enllà de Catalunya, com són: Portugal, l’Estat Espanyol, Andorra i França. A continuació, s’exposa el projecte més detallat.

21 d’octubre

Dijous 21 d’octubre, a la tarda, es farà la recepció oficial de ponents i investigadores d’arreu de la Península Ibèrica, així com representants de les diferents regions participants en l’esdeveniment. Al llarg de la tarda, a més, es preveu una primera jornada de debat sobre què és el Ball de Bastons. L’esdeveniment es farà en format híbrid, presencial i telemàtic, per facilitar la participació de totes les persones convidades independentment de si poden desplaçar-se el 21 d’octubre a Salou.

Aquesta rebuda, així com la jornada, es farà coincidint amb la inauguració de l’espai expositiu i de formació ubicat al Palau de Congressos de Salou.

22, 23 i 24 d’octubre

 

DESCARREGA AQUÍ EL PROGRAMA D’ACTES

 

* Palau de Congressos de Salou

Fes clic per a més informació

Fes ara la teva inscripció

Inscriu-te
error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad