L’Espai habilitat al Palau de Congressos de Salou romandrà obert des de dijous a la tarda [moment de la inauguració oficial] fins diumenge migdia [moment que es conclourà l’esdeveniment]. Durant aquests dies, tot l’espai contractat per albergar el Congrés tindrà diferents seccions que convertiran Salou en la capital mundial i capdavantera del Ball de Bastons en tots els sentits. En aquest marc, trobarem  propostes tals com:

  • Un total de 8 exposicions de format Roll Up que detallaran les característiques del Ball de Bastons per territorials o regions geogràfiques.
  • Tallers i cursos de formació fer-te els teus bastons o crear i aprendre a fer coreografies bastoneres, així com vestir-se amb indumentària. El conjunt de tallers seran duts a termes per professionals i empreses convidades a l’acte.
  • El Ball de Bastons traspassa la barrera virtual: tota una secció que oferirà a tota participant a endinsar-se en el Ball de Bastons en 360⁰ mitjançant la realitat virtual. També hi haurà una secció audiovisual.
  • Llibres i jocs de taula: un espai on trobar gran part de les publicacions científiques sobre Ball de Bastons i on poder gaudir dels jocs de taula de Ball de Bastons confeccionats fins a la data.
  • Altres iniciatives com exposició de vestuaris i tipus de bastons, i moltes més.

Fes ara la teva inscripció

Inscriu-te
error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad