L’any 2021, Salou acollirà la primera edició del Congrés Internacional del Ball de Bastons, el qual coincidirà amb la celebració de la quaranta-sisena Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya (23 d’octubre de 2021). Tot plegat, amb l’organització per part de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.

La Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya, és l’esdeveniment del Ball de Bastons de Catalunya que mobilitza més dansaires i músics durant la mateixa jornada al llarg de tot l’any. Per dir-ho d’una manera col·loquial, és la Gran Festa del Ball de Bastons de Catalunya. El seu objectiu fonamental és aplegar i mostrar en una jornada festiva la màxima representativitat del món bastoner possible, fent que aquest tingui la seva festivitat i la pugui gaudir però alhora oferint una gran diversitat dels estils del Ball de Bastons en una mateixa població. Tenint en compte aquests factors, és una bona oportunitat per difondre i divulgar el Ball de Bastons d’arreu.

Enguany, però, la Trobada Nacional anirà més enllà amb la participació de tots els grups de Ball de Pastorets de Catalunya i de grups vinguts d’arreu de Portugal, l’Estat Espanyol, Andorra i França. 

Els horaris de la 46a Trobada Nacional seran els següents (són més d’hora que de costum, però estem al mes d’octubre i hem d’aprofitar les hores de sol):
 
Les colles hauran d’arribar per acreditar-se abans de les 15h. Hauran d’anar al punt d’informació de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, el qual estarà habilitat al Palau de Congressos de Salou (visible en tot moment). Podran venir des de les 9h del matí i fins a les 15h per rebre un programa, amb els corresponents mapes, i un detall per a tots els grups. Allà, a més, s’indicarà el lloc per canviar-se a cada grup participant.
 
A les 16h/16:15h hi haurà un acte d’inici de la jornada al costat del lloc del punt d’informació i d’on ens canviem. Així doncs, les 16h serà l’hora que tothom haurà d’estar canviat.
 
A les 17h donarem el tret de sortida a la cercavila de circuit tancat de la 46a Trobada Nacional, la qual es durà a terme complint la normativa vigent. Aquest recorregut es farà en el Passeig de Jaume I (lloc emblemàtic de Salou). Tothom podrà ballar tant com vulgui!
 
Sobre les 18:30h finalitzarà la cercavila i ens concentrarem en el punt intermig del passeig on es farà la ballada final i els corresponents parlaments.
 
Tot plegat està previst que acabi a les 19:30h, amb la intenció de poder-nos canviar i començar a sopar cap a les 20:30h. Durant i després del sopar, hi haurà concerts per a totes les persones assistents.
 
Recordeu que per inscriure-us a la Trobada Nacional, heu d’omplir el formulari corresponent que adjuntem a continuació. Per garantir la major viabilitat en termes organitzatius i logístics, establim com a data límit d’inscripció el diumenge 10 d’octubre. A partir d’aleshores, haureu de contactar directament per telèfon al 660771087. L’important, però, és que us apunteu perquè us tinguem en compte i reservem els espais per la vostra colla. Poseu el nombre de persones i sopars el màxim d’ajustat possible. A partir d’aquí, però, podeu fer modificacions un cop s’apropi més la data.

Al formulari que trobareu més endavant (i també a la secció de inscripcions) se us demanarà les dades bàsiques de la colla, així com nombre de participants i nombre de sopars que encarregaríeu segons la modalitat que són les següents:

El menú del sopar estàndard és el següent: Macarrons a la bolonyesa, llibrets de llom amb pernil i formatge, postre i la beguda (aigua i/o refresc).

El menú del sopar vegà és el següent: Macarrons amb verdures, hamburguesa vegana amb tomàquet, postre i la beguda (aigua i/o refresc).

* En qualsevol dels dos casos, el preu és el següent: 10€/persona, en cas d’estar federades a la Coordinadora, i 13€/persona, en cas de no estar federades a la Coordinadora. Dins del grup, es comptabilitzen igual dansaires, músics i acompanyants, sense diferència per edat.

Fes ara la teva inscripció

Inscriu-te
error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad