Notícies

Reconeixement a personalitats del Ball de Bastons

El proper octubre de 2021, a les ciutats de Reus i Salou, es durà a terme el 1r Congrés Internacional de Ball de Bastons, coincidint amb la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya. Aprofitant aquest context i amb una fita com la plantejada, volem aprofitar per fer un reconeixement a 7 persones que hagin dedicat part de la seva vida al Ball de Bastons amb gran dedicació.

Per què un reconeixement? Moltes vegades (per no dir sempre) la dedicació a la cultura popular comporta molt voluntariat i altruisme que, també en moltes ocasions, no és degudament reconeguda. El món bastoner està ple de persones que ho han donat tot per aquesta dansa i cal visibilitzar tant aquestes persones com la feina que han fet al llarg del temps.

Per què 7 persones? Actualment la Catalunya Bastonera està dividida en 7 territorials i farem un reconeixement a tantes persones com territorials hi ha. Amb tot, no necessàriament les ha d’haver-hi 1 persona per cada territorial, sinó que seran un total de 7 persones d’arreu de Catalunya.

Qui proposa a les 7 persones? Vosaltres, les colles de Ball de Bastons del territori català i les bastoneres i bastoners de Catalunya. Sigui a títol individual o com a colla, l’únic que heu de fer és omplir aquest formulari i enviar-lo! Esmentar que es pot fer més d’una proposta per persona o colla (sempre una proposta per formulari) i també hi ha l’opció de presentar-se una o un mateix.

Quan es farà aquest reconeixement? L’acte es durà a terme el dissabte 23 d’octubre, dia de la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya. Serà aquell dia i no abans quan es coneixeran les 7 personalitats homenatjades.

Fins quan tenim per fer la proposta? Hi ha temps fins al 8 d’octubre de 2021 (inclòs).

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad