Notícies

Voluntariat del Ball de Bastons 2021

Aquest formulari està adreçat a les persones que puguin i vulguin participar, com a voluntàries i voluntaris, en el 1r Congrés Internacional de Ball de Bastons i la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya, els dies 22, 23 i 24 d’octubre a les ciutats de Reus i Salou.

En cas de venir un dia, l’organització es farà càrrec de la seva manutenció (dinar i/o sopar) en funció del torn on estigui ajudant en l’esdeveniment. En cas de venir més d’un dia, l’organització, en funció de les necessitats, també es farà càrrec de l’allotjament i el transport entre la Fira i l’Hotel (amb horaris definits). L’organització no es fa càrrec del transport fins a Reus o Salou. A més, tota persona voluntària tindrà una samarreta com a tal perquè el públic us pugui trobar fàcilment.

Les tasques del Congrés (dies 22, 23 i 24) seran estar en els diferents espais del mateix com a responsables, sigui per desinfectar el material que es va utilitzant, o bé per donar un cop d’ull que tot funcioni adequadament i sense incidents. A més, però, el divendres 22 al matí hi haurà la tasca d’acompanyament als centres educatius que visitaran l’espai Fira de Reus. El diumenge, les tasques del Congrés estaran repartides entre les ciutats de Reus i Salou.

Pel que fa a la Trobada Nacional (dissabte 23 d’octubre) les tasques estaran enfocades a moviment de material (sobretot tanques, taules i cadires) i desinfecció de material.

Per qualsevol consulta, teniu a la vostra disposició l’adreça electrònica congres@balldebastons.cat i el telèfon 660771087 (a l’atenció d’Adrià, President de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya).

Gràcies per la vostra ajuda.

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad