Notícies

Ens desplacem a La Rioja

Els dies 17 i 18 de juliol, un equip de gravació encapçalat per la presidència de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, s’ha desplaçat fins a La Rioja per conèixer de primera mà la realitat en aquesta regió a la Península Ibèrica. En aquest temps, l’equip ha entrevistat a José Ángel Bartolomé Laguna, mestre de primària de professió i Director del Grupo de Danzas de Logroño. Aquesta entrevista, a més, va comptar amb una representació de diferents músiques i coreografies o passos de les diferents zones o localitats de La Rioja, donant la possibilitat a l’equip d’enregistrar aquestes escenes per tenir més material de cara al documental de les danses de La Rioja.

A més, s’ha aprofitat per parlar amb diferents persones de la zona per veure quin és el coneixement que tenen sobre les danses -i especialment los troqueados– de La Rioja.

Finalment, l’equip fou convidat a conèixer a diferents dansaires i músics del Grupo de Danzas de Logroño.

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad