Notícies

Presentem als grups participants: Esbart Dansaire Ramon d’Olzina

L’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina es va fundar el setembre de 1975 i des del seu inici forma part de l’Agrupació Cultural de Vila-seca. El 15 de maig de 1976 es va fer la primera actuació amb motiu de la celebració de Sant Isidre i des de llavors, al voltant d’aquesta data, se celebra l’aniversari de l’entitat. Un any més tard es va crear la secció infantil.

Des dels seus inicis i fins a l’any 2015 l’esbart fou dirigit pel folklorista reusenc Josep Bargalló i Badia. En els darrers anys el dirigeix la Gemma Soler qui ensenya les danses. Pel que fa a l’esbart infantil ha estat dirigit per diverses persones com la Gemma Soler, M. Mercè Boquera, Mònica Pujals, Laia Berzosa, M. Pineda Badia, Marta Badia i actualment ho fa el David Melero.

L’objectiu de l’Esbart és recuperar i fomentar la dansa tradicional catalana, posant èmfasi en les comarques tarragonines, des de jotes, balls vuitcentistes, balls típics del Pirineu, balls de bastons, entre molts d’altres.

Més informació a: https://www.culturalvila-seca.cat/

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad