Notícies

Presentem als grups participants: Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc

El Cos de Bastoners es va fundar l’11 de març de 1962 com a part de l’Esbart Dansaire de l’Orfeó Reusenc, tot i que la seva activitat està documentada amb anterioritat a aquesta data. L’any 2009, el grup bastoner es va constituir com a secció independent de l’Esbart i avui dia és un dels tres grups fonamentals a l’Orfeó Reusenc.

El Cos de Bastoners participa en la Festa Major de Reus com a part del seu Seguici Festiu en les Festes de Sant Pere i Misericòrdia i, com a ball actual més antic, encapçala les danses. La colla compta amb més d’una vintena de coreografies, algunes de producció pròpia més recents, i d’altres heretades d’antics balladors i balladores i que els membres del grup han sabut conservar amb tot el respecte i estima. L’any 2012, en l’any del seu 50è aniversari, el Cos de Bastoners va rebre la Menció Honorífica de la Ciutat per part de l’Ajuntament de Reus.

Més informació a: https://www.orfeoreusenc.cat/

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad