Notícies

Ball final: L’Ara i Sempre!

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya posa a disposició de totes les Colles de Ball de Bastons aquesta coreografia la qual empra la cançó titulada “Ara i Sempre”, creada pel salouenc Joan Macias Bonet.

Així com s’han creat coreografies per zones geogràfiques o territorials, l’Ara i Sempre va néixer a la primera edició de l’APLEC Jove Bastoner de Catalunya amb la intenció de ser un ball d’unió entre colles per tal de poder finalitzar [o no] les nostres festes, diades, trobades, etc. en germanor i compartint la darrera [o no] dansa de la jornada fent ús dels Bastons.

La gravació d’aquest vídeo s’ha realitzat el 3 d’octubre de 2021 a Salou, municipi que acollirà el I Congrés Internacional de Ball de Bastons i la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya. Les dansaires ballen al voltant de l’estàtua del Ball de Bastons de la localitat. En el ball hi surten els dos vestuaris del Ball de Bastons de Salou, i una combinació de vestuaris confeccionats per la Coordinadora per portar a centres educatius i que no representen cap colla concreta sinó que són vestuaris model amb diferents característiques.

Esperem que us agradi, però sobretot, esperem veure’ns a les places i als carrers!

VISCA EL BALL DE BASTONS! ARA I SEMPRE!

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad