Notícies

El Congrés Internacional i la Trobada Nacional de Ball de Bastons se celebrarà íntegrament a Salou!

Per problemes amb l’administració local de Reus, i amb la finalitat de garantir la viabilitat de l’esdeveniment i la seguretat de totes les participants, tot el Congrés Internacional de Ball de Bastons i la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya passen a celebrar-se al municipi de Salou.

El Congrés Internacional tindrà la seva seu central al Palau de Congressos de Salou i la Trobada Nacional celebrarà el seu acte central al Passeig Jaume I de Salou. Al llarg dels pròxims dies es farà oficial i es presentarà el programa final de les jornades.

Aprofitem per donar les gràcies a l’Ajuntament de Salou per la seva valentia i predisposició en fer possible aquest projecte. Altrament, també donar les gràcies a tots els grups participants per adaptar-se ràpidament als canvis i donar el seu suport a l’organització que hi ha al darrere de l’esdeveniment.

Us adjuntem el cartell definitiu a continuació. 

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad