Notícies

Presentem als grups participants: Colla Bastonera l’Arreu

Per la Fira de Sant Josep del 2009, s’inaugurava el Casal Popular l’Arreu. El Casal és un espai físic on hi ha un grup de gent que organitza activitats, però també un espai obert on altres entitats, associacions o individus a títol personal hi poden accedir i acudir per realitzar-hi les seves. El casal està basat en la democràcia participativa, directa i assembleària, des de la llibertat d’opinió i el debat social i cultural.

Un dels eixos principals del casal és la cultura popular i tradicionals del països catalans. En aquest sentit, el mateix any 2009 es va crear la colla gegantera i grallera l’Arreu. Es van restaurar i recuperar els gegants Lo Parrot i la Marieta La Palla. El 2011, es va recuperar la colla bastonera l’Arreu, i el 2018, es creava la colla bastonera infantil l’Arreu.

La podreu trobar a: https://www.instagram.com/casalarreu/

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad