Notícies

Col·laboradors i patrocinadors: El Departament de Cultura

Un projecte com el Congrés Internacional de Ball de Bastons requereix molts engranatges. Entre altres, necessita col·laboradors i patrocinadors, tant des de l’administració (sector públic) com des d’altres empreses o aportacions (sector privat). L’esdeveniment es podrà dur a terme gràcies a molts col·laboradors i patrocinis, els quals els podreu trobar a l’apartat https://congres.balldebastons.cat/patrocinadors/ amb tots els detalls.

Avui, però, volem destacar el principal valedor d’aquest projecte: La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Cultura i més concretament a través de l’equip que conforma la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural. Sense el seu suport, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya no podria estar tirant endavant aquest projecte.

Gràcies per creure en el Ball de Bastons.

Puede que también te guste...

error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad