Aquest escrit és amb motiu de la celebració del I Congrés Internacional de Ball de Bastons el qual es durà a terme a la ciutat de Salou entre els dies 21 i 24 d’octubre de 2021.
 
El projecte en qüestió pretén ser un espai on conèixer la realitat del Ball de Bastons a tota la Península Ibèrica (Portugal, Estat Espanyol, Andorra i sud de França). Més enllà de la gran mostra de danses, prevista pel dissabte 23 d’octubre amb la participació de més de 100 grups de tot arreu, durant els dies del congrés hi haurà un espai habilitat al Palau de Congressos de Salou amb tot de propostes i dinàmiques per conèixer i tastar tots els vessants del Ball de Bastons. Estem parlant d’aprendre a fer Ball de Bastons, però també de poder-se vestir, veure com es fa un bastó, endinsar-se en la dansa a través de la realitat virtual, jocs de taula, llibres, i un llarg etcètera. 
 
D’aquests quatre dies, hem volgut reservar divendres 22 al matí perquè els diferents centres educatius de la zona puguin venir a veure de primera mà tot aquest món, amb formadors i formadores que les acompanyarien en tot moment. 
 
A més, des de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, volem posar a servei d’escoles i instituts tota la nostra predisposició per poder fer tallers i tastets del Ball de Bastons al principi de curs perquè puguin apropar-se a aquesta dansa de cara a venir a participar amb les seves famílies al Congrés en qüestió.
 
Totes dues propostes (venir divendres 22 i tallers i formacions) són totalment gratuïtes i van a càrrec de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya (més enllà del desplaçament fins al Palau de Congressos de Salou). Amb tot, i per poder garantir la millor organització possible, demanaríem que, en cas que estiguéssiu interessades en alguna de les dues propostes, omplíssiu el següent formulari a partir del qual ens posaríem en contacte amb vosaltres per acabar de concretar.
 
 
Estarem encantades de poder atendre les vostres peticions i resoldre els vostres dubtes. Per aquest motiu, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça electrònica educacio@balldebastons.cat o a través del telèfon 660771087 (a l’atenció d’Adrià).
 
error: Aquest contingut està protegit !!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l′experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d′interès . En continuar amb la navegació entenem que s′accepta la nostra Política de cookies.    Més informació
Privacidad